a wider image of your work
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...
loading...

Bilder till annonskampanjer och posters bl. a.

Q Image i många år haft ett avtryckarfinger med i spelet i Musik i Upplands fina säsongsfoldrar, bland annat.  
Vi har jobbat enormt mycket med läkemedels- och forskningsindustri, både i Sverige och internationellt. 
Världen runt med Atlas Copco. Ja, så var det under många år. Stewen for runt för att plåta alla grenar av verksamheten i USA, Europa, Kina, Japan, Nordafrika…och alla medarbetare, möten, evenemang, VD-porträtt, styrelser, ledningsgrupper… 
Ännu ett läkemedelsbolag bland våra uppdragsgivare.Ett mångårigt sammarbete med många varierande uppdrag. Omväxlande uppdrag med att visa människor och miljöer, dokumentera aktiviteter och skapa bilder till informationsmaterial.


Vi har jobbat flitigt med SAS och SAS Technical Service, levererat massor av bilder för olika ändamål såväl som film.      
Raysearch är världsledande på mjukvara för strålningsterapi inom cancervården. Bolaget grundades år 2000 i Uppsala och vi var med ända från början.
Bland annat bilder för 
informationsmaterial och annonser som handlar om ögonkirurgi.
Så här kan medarbetarporträtt också se ut. 


Medicinteknik och forskning, laboratoriemiljöer och patientsituationer. 
ICA Maxi Gnista ville ha en serie stora posters på väggarna i personalutrymmen och kontor som skulle spegla arbets-platsens målsättningar och värderingar. 
Petnoga friläggningar med speglande skuggor av medicinteknisk utrustning bl.a.. Kliniskt rent och illustrativt för att fungera i utbildnings-sammanhang
Tonårsfinnar är inte kul, men ingen behöver gå omkring med påse på huvudet. Det finns behandling som hjälper. Informationsmaterial riktade till ungdomar.

Det är faktiskt inte så jättelängesedan sådana här kontantmaskiner lanserades
i Sverige och Europa.
Vi var med. Att jobba i tunga industrimiljöer är mäktigt. Stål är estetiskt tilltalande, både när det glöder som solen och när det bearbetats till skinande former.Det är en lång och krokig väg mellan produktion av förpackningar till återvinning av desamma. Producenterna har en stor del av ansvaret för att kedjan fungerar. 
SKB ägs av de företag som äger de svenska kärnkraftverken. Deras uppdrag är att ta hand om kärnavfallet på ett sätt som skyddar människor och miljö, något som kräver forskning och ansvarsfull rekrytering av medarbetare med den rätta kompetensen.Sedan några år tillbaka jobbar vi mycket med Uppsala kommun. Det är många politiker och tjänstemän som ska porträtterats, men vi bidrar också med idéer och uttryck i foto och film till kommunens olika kampanjer, evenemang och aktiviteter. Att plåta mat kräver en hel del tålamod, fantasi och teknisk påhittighet. Vi har bidragit till otaliga temareportage i bl. a. Allas och Buffé tillsammans med matskribenten Eva Boström. Ofta utomhus vår, sommar, höst … Det gäller att hålla koll på väderleksrapporten.Matkreatören Liselott Forslin
är kokboksförfattare och bloggar på www.leparfait.se och dessutom för Allt om Mat. Liselott jobbar i ett tätt samarbete med fotografen Ulrika Ekblom, men Stewen har också haft nöjet att stå bakom kameran, som under en matreportageresa i Frankrike. 

mera mat…
Gott och blandat med en lyxig gourmetvariant av äkta kinesisk mat, så som den serverades på Sigtunahöjden under Mats Liljenfors regi.